Serwis Infona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Są to wartości tekstowe, zapamiętywane przez przeglądarkę na urządzeniu użytkownika. Nasz serwis ma dostęp do tych wartości oraz wykorzystuje je do zapamiętania danych dotyczących użytkownika, takich jak np. ustawienia (typu widok ekranu, wybór języka interfejsu), zapamiętanie zalogowania. Korzystanie z serwisu Infona oznacza zgodę na zapis informacji i ich wykorzystanie dla celów korzytania z serwisu. Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności oraz Regulaminie serwisu. Zamknięcie tego okienka potwierdza zapoznanie się z informacją o plikach cookies, akceptację polityki prywatności i regulaminu oraz sposobu wykorzystywania plików cookies w serwisie. Możesz zmienić ustawienia obsługi cookies w swojej przeglądarce.
Objective
The objective of this study was to investigate changes in hedonic hunger, eating behavior, and food reward and preferences at 1‐year (1Y) follow‐up after an initial weight loss (WL) induced by a 10‐week, very low‐energy diet alone (controls) or in combination with bariatric surgery.
Methods
Patients scheduled for sleeve gastrectomy or Roux‐en‐Y gastric bypass and controls were recruited...
Objective
The aim of this study was to compare changes in gastrointestinal hormones and appetite ratings after a similar weight loss induced by a very low‐energy diet alone or in combination with sleeve gastrectomy (SG) or Roux‐en‐Y gastric bypass (RYGB).
Methods
Patients with severe obesity scheduled for SG (n = 15) and RYGB (n = 14) and 15 controls (very low‐energy diet alone) were recruited...
Determining if gastrointestinal (GI) hormone response to food intake differs between individuals with, and without, obesity may improve our understanding of obesity pathophysiology. A systematic review and meta‐analysis of studies assessing the concentrations of GI hormones, as well as appetite ratings, following a test meal, in individuals with and without obesity was undertaken. Systematic searches...
Objective
The aim of this study was to compare changes in hedonic hunger and food reward in individuals with severe obesity achieving 10% to 15% weight loss with a very low‐energy diet (VLED) alone or VLED and bariatric surgery.
Methods
Patients scheduled for sleeve gastrectomy (SG) or Roux‐en‐Y gastric bypass (RYGB) initiated a VLED 2 weeks prior to surgery and continued the diet for 8 weeks postoperatively...
Podaj zakres dat dla filtrowania wyświetlonych wyników. Możesz podać datę początkową, końcową lub obie daty. Daty możesz wpisać ręcznie lub wybrać za pomocą kalendarza.