Studia Ekonomiczne > 2017 > 328 > 126-137
Source
Abstract
Identifiers
ISSN | 2083-8611 |
Authors
Keywords
Additional information
Publisher
Fields of science
Bibliography
-
Gutkowska K., Sajdakowska M., Żakowska-Biemans S. (2009), Preferencje konsumentów w zakresie możliwych do zastosowania innowacji w produktach tradycyjnych, "Żywność. Nauka. Technologia. Jakość", nr 3.
-
Gutkowska K., Kowalczuk I., Sajdakowska M., Żakowska-Biemans S., Kozłowska A., Olewnik-Mikołajewska A. (2014), Postawy konsumentów wobec innowacji na rynku żywności, "Handel Wewnętrzny", nr 4.
-
Jeżewska-Zychowicz M. (2014), Uwarunkowania akceptacji konsumenckiej innowacyjnych produktów żywnościowych, "Żywność. Nauka. Technologia. Jakość", nr 6.